Zuiderstorm Limburg
Zuiderstorm Limburg
Acts

Déjà

Akoestische pop/folk

“Enthousiaste pop/folk muziek gebracht door 4 muzikanten die enorm ernaar uit kijken om samen verder te groeien!”

Déjà is een vierkoppige band, ontstaan op initiatief van Desirée Simons (Roermond) en Julia Podolecki (Düsseldorf) die na een jarenlange vriendschap vanuit de opleiding muziektherapie hun muzikale krachten hebben gebundeld. Ze zijn in 2017 gestart met zijn tweeën, western gitaar – viool – en tweestemmige zang, met het spelen in kleine kroegen en culturele podia. Vele optredens in zowel omgeving Roermond als Düsseldorf volgden, zo ook de inspiratie om een compleet repertoire te schrijven.

Nog nét voor de Coronapandemie (januari 2019) hebben zij mede middels een crowdfunding hun EP Place Called Home uitgebracht. Datzelfde jaar zouden ze op verschillende kleine festivals spelen, waaronder Pop on Top in Valkenburg.

Sinds eind 2018 heeft drummer Martijn Peeters zich bij de band gevoegd en afgelopen zomer, na een optreden in Weert bij de Bosuil, heeft ook bassist Noël Leclair zich aangesloten bij de band. Met viool, akoestische gitaar, drum en basgitaar zorgt dit viertal voor een folk/pop verklanking van zowel melancholische teksten over hun binnenwereld en bezingen ze hun favoriete whisky.